AZ MPM Oil

ÜDVÖZÖLJÜK AZ MPM INTERNATIONAL OIL COMPANY-NÁL. KÖSZÖNJÜK, HOGY CSATLAKOZOTT A KENŐANYAGOK ÉS A SPECIÁLIS FOLYADÉKOK VILÁGÁHOZ.

RÓLUNK

Az MPM-et Hollandiában hozták létre, és több mint 25 éve a kenőanyagok és folyadékok igazi specialistája. Ettől a pillanattól kezdve, globális vásárlóinkkal, beszállítóinkkal és kiemelkedő munkatársainkkal egy nagy utazáson mentünk keresztül, amely során együtt megteremtettük a növekedést és a kiválóságot. Célunk már a kezdetektől fogva az volt, hogy a világszerte működő modern autóflották minden kenőanyag- és folyadékigényét legteljesebben kiszolgáló beszállítók legyünk a gyártó által jóváhagyott termékekkel. Ma büszkék vagyunk arra, hogy megvalósítottuk ezt a kihívást. Cégünk több mint 50 országban működik, egyedülálló, a gyártók által jóváhagyott több mint 350 különféle kenőanyaggal és speciális folyadékkal rendelkező termékkínálattal.

JÖVŐKÉPÜNK ÉS STRATÉGIÁNK

1990-ben a gépjárművek, a tehergépjárművek és a nehéz tehergépjárművek kenőanyagainak és folyadékainak sokkal diverzifikáltabb és speciálisabb portfóliója iránti egyre növekvő igényt vártunk. Összehasonlításképpen: 1995-ben kevesebb mint 10 termékre volt szükség az autógyártók kötelező előírásainak teljesítéséhez. Manapság az autógyártók csaknem 100 különféle kötelező terméket igényelnek, hogy megfeleljenek a folyamatosan növekvő motor-komplexitásnak, az energiatakarékosságnak, a környezetvédelmi követelményeknek és természetesen a motorteljesítmény maximalizálásának.

Az MPM üzleti célja átlátható: világszerte teljes mértékben kielégíteni a modern autóflották folyamatosan növekvő kenőanyag és folyadék iránti piaci igényét, kizárólag a gyártó által előírt és jóváhagyott termékkel. Stratégiánk az, hogy a globális autóipar folyamatos és növekvő igényeinek kielégítésére összpontosítsunk.

MÓDSZERÜNK, AMELLYEL AZ ÉRTÉKET SZÁLLÍTJUK ÖNNEK

Mindig az ügyfelet helyezzük előtérbe - a fejünkben és a szívünkben egyaránt. Termékkínálatunk az autóflották fenntartásához szükséges kenőanyagok és folyadékok több mint 99%-át lefedi világszerte. Csak gyártó által előírt és jóváhagyott termékeket szállítunk. Mi kínáljuk a legjobb online szolgáltatást és globális személyes műszaki támogatást. A könnyű és gazdaságos globális kiszállítások érdekében, olyan speciális high-tech létesítményeinkben végezzük tevékenységeinket, amelyek Antwerpen és Rotterdam között helyezkednek el. Globálisan gondolkodunk, de helyi vállalkozókként viselkedünk.

CSATLAKOZZON HOZZÁNK AZ MPM-ÉLMÉNYÉRT.

Bezárás