Üzemanyag-adalék: MPM Complete Petrol System Cleaner: Önnek is szüksége van rá

Mit csinál az MPM Complete Petrol System Cleaner?

A modern (turbófeltöltős) benzinmotorokat egyre inkább közvetlen üzemanyag-befecskendező rendszerrel látják el. Egy ilyen rendszer energiát biztosít, miközben egyidejűleg megfelel az egyre szigorúbb környezeti követelményeknek is.
afb-2-injectoren.png Ezek a kiváló minőségű üzemanyag-befecskendező rendszerek azonban érzékenyek a szennyeződésekre, amelyek meghibásodásokat és károkat okozhatnak. A modern benzinmotor üzemanyag-befecskendezőinek apró befecskendezőnyílásaik vannak, amelyek közvetlenül az égéstérben helyezkednek el. Itt ezek a befecskendezők nagyon magas hőmérsékletnek és nyomásnak vannak kitéve. Ha egy motort kikapcsolnak, a befecskendezőkben mindig marad némi üzemanyag. Ezeket az üzemanyag-maradványokat az égéstér körül fennmaradó hő "elszenesíti", így apró mennyiségű szennyeződés marad a befecskendezőn. Ez a folyamat minden motor beindításakor és leállításakor megismétlődik. Ez a nagyon fokozatosan kialakuló szennyeződés eltömíti a befecskendezők apró befecskendező nyílásait és szabálytalan üzemanyag-befecskendezési mintát hoz létre.

Az üzemanyag-befecskendezők e szabálytalansága meghibásodásokhoz és károsodásokhoz vezethet, például az alapjárat hiányához, a gyengébb indításhoz, a megnövekedett üzemanyag-fogyasztához, a teljesítményveszteséghez, továbbá az LSPI-nek nevezett nem kívánatos hatáshoz.

zuiger-lspi-02.png
Dugattyú sérülése az LSPI által


A szennyeződések a motor minden kikapcsolásakor újból lerakódnak. És a modern stop-start rendszerű autókban ez nagyon gyakran előfordul!

Hasonló folyamat fordul elő a közvetetten befecskendezett benzinmotoroknál is, de itt elsősorban a beömlő szelepek szennyezettek. Idővel ez a szennyezés hibás működéseket is okoz, mert megakadályozza az optimális égést. Az MPM Complete Petrol System Cleaner üzemanyaghoz való hozzáadásával megtisztítja a szennyezett befecskendezőket vagy szívószelepeket. A takarítás akkor fejti ki hatását, amikor a tisztítószer érintkezik a befecskendezővel vagy a szívószeleppel, de a tisztító magában is biztosítja ezen részek tisztaságát. Nagy előnye, hogy a motor kikapcsolásakor a meglévő tisztító folyamatosan és azonnal biztosítja, hogy a befecskendező vagy a szelep tiszta maradjon.

A befecskendezők és / vagy a szívószelepek tisztításán és tisztán tartásán kívül az MPM Complete Petrol System Cleaner használata megakadályozza az üzemanyag-rendszer korrózióját is.

Védelem a korrózió ellen

Az MPM Complete Petrol System Cleaner tartalmaz egy úgynevezett „korróziógátlót” is. Ez az alkatrész védi a fémrészeket a korróziótól azáltal, hogy védőréteget képez a fémek és az üzemanyag között. Ez a korrózió elleni védőréteg óriási előnyt kínál, különösen a modern E10 üzemanyag használata esetén, ami sajnos fokozza a különböző fémek korrózióját.

Termék tulajdonságai:

  • Eltávolítja a szennyeződést az üzemanyag-befecskendezőktől és / vagy a bemeneti szelepektől, valamint az égéstértől, és tisztán tartja azt.
  • Biztosítja az energia visszanyerését
  • Csökkenti az üzemanyag-fogyasztást
  • Segít megelőzni az LSPI-t
  • Segít megelőzni az üzemanyag-rendszer korrózióját
  • Megakadályozza a motor rendellenes működését
  • Csökkenti a káros kibocsátásokat

Az MPM Complete Petrol System Cleaner használható minden 4-ütemű benzinmotorban, amely autóban, motorkerékpárban, csónakban, kerti és parkoló gépben található (katalizátorral vagy anélkül). Adagolás: 1x 250 ml 40-60 literes üzemanyagtartályú autókhoz. Töltsön az üzemanyaghoz minden szervízelés során, és az ügyfél is töltsön hozzá valamennyi megtett 2000 km után. Lehetőleg öntse közvetlenül az üzemanyagtartályba, mielőtt újból tankolna.

AD01000_AD01250.png
Cikkszám: AD01250

Technikai kérdések:

Kapcsolatba az MPM műszaki támogatásával

Összefoglalás:

A modern (turbófeltöltős) benzinmotorokat egyre inkább közvetlen üzemanyag-befecskendező rendszerrel látják el. E rendszerek befecskendezői nagyon érzékenyek a szennyeződésekre a mai modern üzemanyagok használatakor, ennek minden következményével. Az MPM Complete Petrol System Cleaner használata egyszerű és nagyon hatékony módszer az üzemanyagrendszer szennyeződésének és korróziójának eltávolítására és megelőzésére, ezáltal a meghibásodások és károsodások elkerülésére.

Tippek a műhelyeknek:
  • A szennyezett befecskendezők mindenféle üzemzavart okozhatnak, például rossz alapjáratot vagy indítást, fokozott kibocsátást, megnövekedett üzemanyagfogyasztást és teljesítményveszteséget.
  • Az optimálisnál alacsonyabb üzemanyag-befecskendezés „LSPI-t” okozhat.
  • A motor súlyos károsodása, például a dugattyúk károsodása, lehet az LSPI következménye, amelyet a befecskendezők szennyeződése okoz.
  • A rosszul működő injektorok rosszul működő katalizátorokat okozhatnak.
  • A „start-stop” rendszerű motorok különösen érzékenyek a befecskendezők fokozott szennyeződésére.
  • A károsodás vagy meghibásodás megelőzése érdekében adjon hMPM Complete Petrol System Cleaner tisztítót minden szervizelésnél az üzemanyaghoz.
  • Javasolja az ügyfélnek az MPM Complete benzinrendszer-tisztító használatát minden 2000 km megtétele úgy, hogy azt az üzemanyaghoz adja, lehetőleg közvetlenül az újratankolás előtt.
OEM News
MPM OEM Newsletter #12 - CS · 610,69 KB
MPM OEM Newsletter #12 - DE · 647,07 KB
MPM OEM Newsletter #12 - EL · 705,4 KB
MPM OEM Newsletter #12 - EN · 648,12 KB
MPM OEM Newsletter #12 - FR · 663,72 KB
MPM OEM Newsletter #12 - HU · 658,19 KB
MPM OEM Newsletter #12 - IT · 645,33 KB
MPM OEM Newsletter #12 - NL · 667,2 KB
MPM OEM Newsletter #12 - PL · 676,96 KB
MPM OEM Newsletter #12 - RO · 741,54 KB
MPM OEM Newsletter #12 - SK · 811,44 KB
MPM OEM Newsletter #12 - SR · 658,41 KB
MPM OEM Newsletter #12 - SV · 634,35 KB
MPM OEM Newsletter #12 - UK · 632,87 KB

MPM hírek

MPM Sports

Az MPM sporthoz
Bezárás